Ja Nej tack
+46 (0) 850 635 702

En touch av glans

En fest, ett ögonblick, ett löfte ... Vid 77 diamanter vet vi att dina smycken är mer än ett enkelt föremål, det är en återspegling av din glans. För att skapa en juvel som är helt unik, erbjuder 77 diamanter en personlig service som låter dig designa ett objekt från en enda diamant eller inställning. Med showrooms baserade i Storbritannien och Europa kommer våra experter att bidra till att skapa ett sällsynt ideal: något att vårda, för att hålla, och slutligen vidarebefordra.

Vi introducerar

Mayfair-kollektionen

Redo att glänsa? Upptäck helt nya smycken med Mayfair i vår.

Cupid’s Ideal-diamanter

Finn den ideala symbolen för er kärlek. Utforska vår premiumkollektion med diamanter och hitta den perfekta stenen att kröna ditt smycke med.

Diamanter

Hitta den perfekta pärlan i vårt urval av ansvarsfullt framställda diamanter, och förfina din sökning med karat, färg, klarhet och skärning.

Handla Diamanter

Ädelstenar

Upptäck naturens mest livfulla färger i vårt urval av ansvarsfullt framställda löst ädelstenar, alla självständigt graderade och med ursprungsbevis.

Shoppa ädelstenar
Skräddarsydda smycken

Skräddarsydda smycken

För att dina smycken ska berätta en historia, är det bäst att du inspirerar berättelsen. Craft din vision till verkligheten genom vår skräddarsydda tjänst.

Upptäck specialbeställda smycken

Besök våra showrooms

Våra smyckesspecialister står till din tjänst oavsett om du vill hitta den perfekta förlovningsringen eller söker mer allmänna råd.

Denna sida använder cookies: Genom att fortsätta att bläddra på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Ta reda på mer här